Inbreng van goederen

Het magazijn is open op maandag- en donderdagochtend van 9 tot 12 uur en zaterdagochtend van 10 tot 12 uur. 

Heeft u meubels, witgoed of andere grote spullen, stuur dan een foto per mail. Wij kunnen dan inschatten of we er ruimte voor hebben. Wat u zelf niet kunt brengen kunnen onze medewerkers eventueel komen ophalen op afspraak.

Woningen ontruimen of ophalen van goederen

Hele inboedels uit een woning halen is in overleg is mogelijk. We halen alles op en nemen het afval mee tegen een vergoeding. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken

Bestellen van goederen

Reageer via webwinkel: klik op het product van uw keuze. U kunt informatie opvragen of de bestelling plaatsen. Wij nemen contact met u op over prijs en leveringsmogelijkheden. Betalen via deze website is niet mogelijk.

Thuisbezorgen of afhalen van gekochte goederen

Bij aankoop van goederen maken we een afspraak met u voor afhalen bij het magazijn als u het niet meteen mee kunt nemen! Zie bij ‘inbreng’ voor de openingstijden van het magazijn. Met bestelbussen en/of aanhangwagen komen we woningen ontruimen of goederen bezorgen. 

Vervoerstarieven: Berghuizen, Koekange, Oosteinde, Ruinerwold, Weerwille: € 5,-  Havelte, Meppel, Nijeveen, Ruinen, Uffelte, De Wijk: € 10,-   Overig: € 0,50 per kilometer.

Wat kunnen wij wel gebruiken?

Afgedankte huishoudelijke apparaten en alle electronica met een stekker kunnen wij verwerken. TV’s, computers, audio apparatuur, keukenmachines, enz. Wat we niet kunnen repareren gaat naar de juiste afvalstroom van de gemeente. Kleding, bedden en textiel: wat schoon en goed bruikbaar is gaat in de winkel en voor het overige zoeken we een passende oplossing. Boeken en tijdschriften: wat niet verkocht wordt verkopen we als oud papier.

Al het andere AFVAL, dus zaken die niet meer verkoopbaar zijn, kunt u inleveren bij elk gemeentelijk afval depot. Hartelijk dank.