Bestellen van goederen

Reageer via webwinkel: klik op het product van uw keuze. U kunt informatie opvragen of de bestelling plaatsen. Wij nemen contact met u op over prijs en leveringsmogelijkheden. Betalen via deze website is niet mogelijk.

Inbreng van goederen

Het magazijn is open op maandag- en donderdagochtend van 9 tot 12 uur en zaterdagochtend van 10 tot 12 uur. I.v.m. lock down is alleen de winkel geheel GESLOTEN. Magazijn blijft open alleen voor kleine spullen door één persoon te dragen. Een mondkapje en 1,5 m afstand zijn verplicht.

Heeft u meubels, witgoed of meerdere dozen, stuur dan een foto per mail. Wij kunnen dan inschatten of we er ruimte voor hebben.

Woningen ontruimen of ophalen van goederen

Hele inboedels (geen afval) halen is in overleg is mogelijk. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. Heeft u iets voor ons en kunt u het zelf niet brengen? Stuur een mail met foto en we maken een afspraak met u die coronaproef is.

Thuisbezorgen of afhalen van gekochte goederen

Bij aankoop van goederen maken we een afspraak met u voor afhalen bij het magazijn! Door covid zijn we nu beperkt in de mogelijkheden van brengen.

Vervoerstarieven: 

Berghuizen, Koekange, Oosteinde, Ruinerwold, Weerwille: € 5,-  Havelte, Meppel, Nijeveen, Ruinen, Uffelte, De Wijk: € 10,-   Overig: € 0,50 per kilometer.

Wat kunnen wij wel gebruiken?

Afgedankte huishoudelijke apparaten en alle electronica met een stekker kunnen wij verwerken. TV’s, computers, audio apparatuur, keukenmachines, enz. Wat we niet kunnen repareren gaat naar de juiste afvalstroom van de gemeente. Al het andere AFVAL, dus zaken die niet meer verkoopbaar zijn, kunt u inleveren bij elk gemeentelijk afval depot. Hartelijk dank.