Bestellen van goederen

Reageer via webwinkel: klik op het product van uw keuze. U kunt informatie opvragen of de bestelling plaatsen. Wij nemen contact met u op over prijs en leveringsmogelijkheden. Betalen via deze website is niet mogelijk.

Inbreng van goederen

Het magazijn is open op maandag en donderdag van 9 tot 12 uur en zaterdag van 10 tot 12 uur. Voor zolang de coronamaatrdegelen van kracht zijn is een mondkapje en 1,5 m afstand verplicht. Het magazijn is NIET open als de WINKEL open is, met uitzondering van zaterdagochtend. Heeft u meubels of meer dan enkele dozen, stuur dan een foto per mail. Wij kunnen dan inschatten of we er ruimte voor hebben.

Woningen ontruimen of ophalen van goederen

Hele inboedels (geen afval) halen is in overleg is mogelijk. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. Heeft u iets voor ons en kunt u het zelf niet brengen? Stuur een mail met foto en we proberen een afspraak met u te maken die coronaproef is.

Thuisbezorgen of afhalen van gekochte goederen

Bij aankoop van goederen maken we een afspraak met u voor afhalen bij het magazijn! Door covid zijn we nu beperkt in de mogelijkheden van brengen.

Vervoerstarieven: 

Berghuizen, Koekange, Oosteinde, Ruinerwold, Weerwille: € 5,-  Havelte, Meppel, Nijeveen, Ruinen, Uffelte, De Wijk: € 10,-   Overig: € 0,50 per kilometer.

Wat kunnen wij wel gebruiken?

Afgedankte huishoudelijke apparaten en alle electronica met een stekker kunnen wij verwerken. TV’s, computers, audio apparatuur, keukenmachines, enz. Wat we niet kunnen repareren gaat naar de juiste afvalstroom van de gemeente. Al het andere AFVAL, dus zaken die niet meer verkoopbaar zijn, kunt u inleveren bij elk gemeentelijk afval depot.